 
Steps:
(1) Remove the sign of percent or percentage (%)
(2) Divide the given number by 100
(3) Do required calculation
(4) Result will be answer
Examples:
(1) Convert 5% into fraction
Solution:
Given, 5%
Steps:
(1) Remove the sign of percent or percentage (%)
= 5
(2) Divide the given number by 100

(3) Do required calculation

(2) Convert 20% into fraction
Solution:
Given, 20%

(3) Convert 50% into fraction
Solution:
Given, 50%

(4) Convert 30% into fraction
Solution:
Given, 30%

(5) Convert 12% into a fraction
Solution:
Given, 12%

(6) Convert 23% into fraction
Solution:
Given, 23%

[Since, there is no common factor either in numerator or denominator]
[In a fraction i.e. a number in the form of p/q, ‘p’ is called numerator and ‘q’ is called denominator.]
(7) Convert m% into fraction
Solution:
Given, m%

(8) Convert y% into fraction
Solution:
Given, y%

(9) Convert  Into fraction
 Into fraction
Solution:
Given, 

(10) Convert  into fraction
 into fraction
Solution:
Given, 
